Algemeen

Einde productie MP3(M) waterbak

Een succesvol verhaal komt tot een einde: MP3 en MP3-M

Het buitengewone verhaal begon in 1988 met het driedimensionale waterfantoom MP3. Deze systemen werkt met stepping-mode-scans en heeft zich ontwikkeld tot toonaangevende scansysteem over de hele wereld. Kort nadat MP3-S op de markt werd gebracht, volgde MP3-M een paar jaar later. MP3 en MP3-M hebben geschiedenis geschreven. In vrij veel ziekenhuizen wereldwijd doen deze waterfantomen na 30 jaar gebruik nog steeds goed werk.

Na de briljante start van BEAMSCAN drie jaar geleden, is het nu tijd om afscheid te nemen van MP3 en MP3-M. Houd er rekening mee dat we bestellingen voor MP3 en MP3-M tot eind 2019 accepteren, leveringen zijn mogelijk tegen eind april 2020. Andere waterfantomen van die voorzien zijn van de MP3-technologie zoals MP1, MP3-XS, MP3-P, MP3-PL zijn nog steeds beschikbaar. Wat MP3-P betreft, is alleen de Siemens PT-versie stopgezet. MP3-P-sets L981299 en L981403 blijven beschikbaar.

Uiteraard blijft PTW de MP3 en MP3-M systemen zolang mogelijk ondersteunen m.b.t. service en reparaties.